BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

Angol tanfolyam kezdés

 

Ha úgy döntöttél, hogy nem szeretnél csoport indulásra várni, és akár azonnal elkezdenéd az angol tanfolyamot, akkor jó helyen jársz!

Nálunk hétfőtől szombatig bármelyik nap belevághatsz a tanulásba, hiszen nem kell csoporthoz alkalmazkodnod!

 

Elkezdem!

Személyes egyeztetés az angol tanfolyam kezdése előtt

Az angol tanfolyam kezdés előtt be tudsz jönni egy személyes egyeztetésre, ahol nyelvtudásodat pontosan felmérjük, írásban és szóban egyaránt.

A szintfelmérésen angol nyelvi készségeidet fogjuk felmérni. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy eddig mennyit, és milyen formában tanultál angolul, van-e nyelvvizsgád, mikor használtad utoljára aktívan a nyelvet, voltak-e esetleg kudarcaid eddigi tanulásod során. Fontos, hogy minden korábbi tapasztalatodat elmondd nekünk, valamint fogalmazd meg konkrét céljaidat az angollal!

Szintfelmérés

A szintfelmérést követően átbeszéljük, hogy jelenleg hol áll a tudásod, és körülbelül mennyi időre és intenzitásra van szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat! Ezután megmutatjuk Neked, hogyan működik a nyelviskolánk, és ha tetszik, akkor már csak arra van szükség, hogy kiválaszd a Neked megfelelő tanfolyami csomagot, és eldöntsd, melyik napon, és hánykor akarsz kezdeni!

Bővebb tájékoztatást kérek!

BezárásA

K

C

I

Ó

 

Tanulj rugalmas órarenddel, egyéni haladással,

 

5-40% kedvezménnyel!

 

Kezdd el most!


Bővebb információt kérek!