BeHappy Pest: Ferenciek terétől 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

Rólunk

Kedves Látogató!

csapat12Angol nyelviskolaként fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozzunk Neked, hiszen talán Te is szívesebben jössz be hozzánk tanulni, ha már egy kicsit informálódtál rólunk.  Iskolánk 2005. év eleje óta működik az V. kerület szívében, és 2010. augusztusától Budán a II. kerületben is. Napfényes tantermeinkben több száz tanuló "koptatja jelenleg is az iskolapadot". Kezdő szinttől felsőfokig oktatjuk az angol nyelvet, nyelvi programunk akkreditált. Több éve sikeresen nyelvvizsgáztatunk, tanulóink sikeres nyelvvizsga aránya 90%.

Egyedi tanítási módszert alkalmazunk, angol tanfolyamainkon egyéni haladási ütemben, kötetlen időbeosztás szerint sajátíthatod el a nyelvet. Jöhetsz hozzánk tanulni hétköznap reggel 9-től este 9-ig.  Szombaton és vasárnap is nyitva vagyunk! A nyitva tartás ideje alatt kötetlenül járhatsz hozzánk, sem időbeosztásban, sem tanulási tempóban nem kell másokhoz alkalmazkodnod.

Nincs csoport indulás, tanfolyamodat bármelyik nap elkezdheted! Kérj időpontot szintfelmérésre és bővebb tájékoztatásra!

Tanulók az angol tanfolyamainkon

languagepracticeAmióta megnyitottuk iskolánkat, nagyon sokféle ember megfordult nálunk. Tanulóink között vannak fiatalok, középkorúak, idősebbek, van akinek gyorsabban, van akinek lassabban megy a nyelvtanulás. Hogy miért tanulnak az emberek angolul? Sokan  jobb állást szeretnének, mások felvételi vagy diploma miatt nyelvvizsgáznának, esetleg külföldi munka miatt szeretnének megtanulni angolul. Általánosságban pedig a mindennapi életben, nyaralásnál, munkahelyi ügyekben szeretnének aktívan kommunikálni angolul.

Angol Nyelviskolánk célja

A mi célunk az, hogy mindenkinek segítsünk megtanulni angolul, aki megtisztel minket a bizalmával. Nemre, életkorra, képességekre való tekintet nélkül. Nevünkhöz méltóan vidám, közvetlen, barátságos légkörű angol nyelviskola vagyunk. Fontosnak tartjuk, hogy minden tanulónak és érdeklődőnek személyes odafigyelést nyújtsunk, megismerjük az angollal kapcsolatos célját, terveit és tájékozódjunk eddigi sikereiről, esetleges kudarcairól. Mivel angol nyelviskolánkban nem csoportban, hanem egyéni tempóban lehet tanulni, már a beiratkozáskor felmérjük a jelentkező tudását, érdeklődünk céljairól és meghallgatjuk egyéni elképzeléseit. Így tudunk személyre szóló segítséget nyújtani. A tanfolyam során vezető tanárunk minden tanuló haladását figyelemmel kísári, és irányítja tanári csapatunk munkáját.

Hogyan segíthetünk Neked az angol tanulásban?

Természetesen úgy, hogy megtanítunk angolul.:)

Attól a ponttól kezdve, hogy belépsz angol nyelviskolánkba, érezni fogod, hogy jó helyen jársz!
Nekünk valóban az a fontos, hogy a Te céljaidat, képességeidet, tanulási tempódat figyelembe véve segítsünk Neked az angol tanulásban. Azt szeretnénk, ha tudással felvértezve, elégedetten távoznál a tanfolyam végén! A mai elfoglalt világban segíteni tudunk azzal, hogy Te alakítod ki az órarended, Te döntöd el a haladási tempód, így nem kell amiatt aggódnod, hogy túl gyorsan, vagy lassan haladsz, vagy esetleges hiányzás miatt lemaradsz a többiektől. Ha valami miatt meg kell szakítanod a tanulásod, nem kell újrakezdened ugyanazt a szintet, nem kell csoport indulásra várnod. Szükség szerinti ismétlést követően bármikor elkezdheted és bármikor újra folytathatod saját tanulási programon alapuló angol nyelvtanfolyamodat ott, ahol megszakítottad.

Csapatunk

kikerdezesMunkatársaink szakmai hozzáértéssel és szívvel-lélekkel dolgoznak azért, hogy ez az angol nyelviskola és tanulói sikeresek legyenek. Mi nem csupán egy gazdasági intézmény vagyunk, hanem egy olyan közösség, ahova egy fárasztó munkanap után is jó bejönni angolul tanulni.Tanári karunk szakmailag képzett, pozitív kisugárzású, lendületes, fiatal angol tanárokból áll, akik azon dolgoznak hogy minden egyes tanulóból kihozzák a maximumot. A tanárok munkájának összehangolását, és szakmai felügyeletét a vezetőtanár látja el. Tanfolyamszervezőink végzik az előzetes szintfelmérést és képzési tanácsadást, recepciósaink pedig minden más ügyben egész nap rendelkezésedre állnak.

Iskolánk és munkatársaink elérhetőségéhez klikk ide!

Sikereink az angol nyelvtanításban

Tanulóinknak nem csak angol tudás, hanem sok odafigyelést és megértést is adunk. Büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg ember nálunk érte el a célját, és a mai napig sokan visszajárnak iskolánkba beszámolni sikereikről, és barátaiknak, családtagjaiknak minket ajánlanak. Szeretjük a tanulóinkat, és fontos nekünk, hogy ők is szeretnek velünk együttműködni.

Ha kedvet kaptál, hogy nálunk tanulj meg angolul, ne késlekedj! Várunk Téged is szeretettel angol nyelvtanfolyamainkra!

 

A BeHappy Angol Nyelviskola csapata

Bezárás B
Ő
V
E
B
B

I
N
F
O
R
M
Á
C
I
Ó

Tanulj angolul egyéni haladási ütemben, saját idöbeosztásod szerint! Tanfolyamkezdés minden nap!

Szeretnél részt venni egy ingyenes szintfelmérésen és tájékoztatáson? Kíváncsi vagy, hogy milyen szinten vagy most és mennyi idő szükséges, hogy elérd a célod? Töltsd ki az alábbi űrlapot és még ma visszahívunk!

Válaszd ki, hogy miről szeretnél több információt kapni!