BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

EURO és TELC angol próbanyelvvizsga

Iskolánkban lehetőséged van az EURO és a TELC írásbeli, valamint szóbeli próbanyelvvizsgára, ha visszajelzést szeretnél kapni az angol nyelvtudásod szintjéről, illetve ha szeretnéd tudni, hogy még mit kell tenned a sikeres nyelvvizsga érdekében.

A nyelvvizsgázni vágyó tanulóinknak azt javasoljuk, hogy alapfokú próbanyelvvizsgát a Cutting Edge Pre-Intermediate könyv 5-ös moduljának, középfokú próbanyelvvizsgát a Cutting-Edge Intermediate 8-as moduljának, felsőfokú próbanyelvvizsgát pedig a Cutting-Edge Advanced könyv 6-os moduljának befejeztével írjatok, ugyanis tapasztalataink szerint ezeknek a tananyagoknak az elsajátítása szükséges az adott szinteken elvárt nyelvi kompetenciákhoz. És természetesen az is nagyon fontos, hogy sok Practice óra legyen a hátatok mögött már, ezzel együtt aktív és alapos nyelvtudás az adott szinten.

A próbanyelvvizsgáink teljes feladatsorok: nemcsak bepillantást adnak az egyes feladattípusokba, hanem végigvisznek A-tól Z-ig az egész vizsgán. Az írásbeli részt bármikor megírhatjátok nyitva tartási időben, a szóbelit meg kell szerveznünk, mert párban vizsgáztok, hogy minél autentikusabb képet kapjatok a majdani vizsgáról. Az írásbeli után pár napon belül megkeresünk Titeket, és leülünk, átbeszéljük a sikeres és a kevésbé sikeres részeket is. A próbaszóbeli rész is teljes, a tíz perces felkészülési idő után anyanyelvi tanáraink kalauzolnak végig a feladatokon, majd értékelik is a hallottakat, és megállapítják, hogy elkészültök-e 10-12 héten belül az „éles” szóbelire.

Ha a próbanyelvvizsga 55-60%-os, akkor várunk a felkészítő kurzusra is! Ez azt jelenti, hogy a nyelvvizsga előtt 10 héten át még intenzívebbé válik az angol tanulásotok: heti 2 óra nyelvvizsga-előkészítő, heti 2 óra Language Practice, és legalább heti 2 tantermi óra, ahol be tudjátok fejezni az adott kurzuskönyvet, ami szintén fontos része egy sikeres nyelvvizsgatörténetnek. Ezért a nyelvvizsga-felkészítő bérlet vagy egy tantermi, vagy egy Practice (szóbeli gyakorló) bérlettel együtt érvényes.

Próbanyelvvizsga ára: írásbeli 3500 Ft
                               szóbeli 3500 Ft

EURO vagy TELC? Tovább

BezárásA

K

C

I

Ó

 

Tanulj rugalmas órarenddel, egyéni haladással,

 

5-40% kedvezménnyel!

 

Kezdd el most!


Bővebb információt kérek!