BeHappy Pest: Ferenciek terétől 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

EURO és TELC angol próbanyelvvizsga

Iskolánkban lehetőséged van az EURO és a TELC írásbeli, valamint szóbeli próbanyelvvizsgára, ha visszajelzést szeretnél kapni az angol nyelvtudásod szintjéről, illetve ha szeretnéd tudni, hogy még mit kell tenned a sikeres nyelvvizsga érdekében.

A nyelvvizsgázni vágyó tanulóinknak azt javasoljuk, hogy alapfokú próbanyelvvizsgát a Cutting Edge Pre-Intermediate könyv 5-ös moduljának, középfokú próbanyelvvizsgát a Cutting-Edge Intermediate 8-as moduljának, felsőfokú próbanyelvvizsgát pedig a Cutting-Edge Advanced könyv 6-os moduljának befejeztével írjatok, ugyanis tapasztalataink szerint ezeknek a tananyagoknak az elsajátítása szükséges az adott szinteken elvárt nyelvi kompetenciákhoz. És természetesen az is nagyon fontos, hogy sok Practice óra legyen a hátatok mögött már, ezzel együtt aktív és alapos nyelvtudás az adott szinten.

A próbanyelvvizsgáink teljes feladatsorok: nemcsak bepillantást adnak az egyes feladattípusokba, hanem végigvisznek A-tól Z-ig az egész vizsgán. Az írásbeli részt bármikor megírhatjátok nyitva tartási időben, a szóbelit meg kell szerveznünk, mert párban vizsgáztok, hogy minél autentikusabb képet kapjatok a majdani vizsgáról. Az írásbeli után pár napon belül megkeresünk Titeket, és leülünk, átbeszéljük a sikeres és a kevésbé sikeres részeket is. A próbaszóbeli rész is teljes, a tíz perces felkészülési idő után anyanyelvi tanáraink kalauzolnak végig a feladatokon, majd értékelik is a hallottakat, és megállapítják, hogy elkészültök-e 10-12 héten belül az „éles” szóbelire.

Ha a próbanyelvvizsga 55-60%-os, akkor várunk a felkészítő kurzusra is! Ez azt jelenti, hogy a nyelvvizsga előtt 10 héten át még intenzívebbé válik az angol tanulásotok: heti 2 óra nyelvvizsga-előkészítő, heti 2 óra Language Practice, és legalább heti 2 tantermi óra, ahol be tudjátok fejezni az adott kurzuskönyvet, ami szintén fontos része egy sikeres nyelvvizsgatörténetnek. Ezért a nyelvvizsga-felkészítő bérlet vagy egy tantermi, vagy egy Practice (szóbeli gyakorló) bérlettel együtt érvényes.

Próbanyelvvizsga ára: írásbeli 3500 Ft
                               szóbeli 3500 Ft

EURO vagy TELC? Tovább

Bezárás B
Ő
V
E
B
B

I
N
F
O
R
M
Á
C
I
Ó

Tanulj angolul egyéni haladási ütemben, saját idöbeosztásod szerint! Tanfolyamkezdés minden nap!

Szeretnél részt venni egy ingyenes szintfelmérésen és tájékoztatáson? Kíváncsi vagy, hogy milyen szinten vagy most és mennyi idő szükséges, hogy elérd a célod? Töltsd ki az alábbi űrlapot és még ma visszahívunk!

Válaszd ki, hogy miről szeretnél több információt kapni!