BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

EURO és TELC Angol Nyelvvizsga felkészítésdiploma-300x300

Iskolánkban teljes körű angol nyelvvizsga felkészítésben vehetsz részt. Ha a próbanyelvvizsgád arról tanúskodik, hogy a nyelvi készségeid „érettek” arra, hogy élesben is megmérettesd magad a következő nyelvvizsgán, akkor az angol nyelvvizsga előtt 10 héttel megkezdődik a vizsgára való célirányos felkészülésed.

Minden nyelvvizsga előtt tíz héttel, heti két órában írásbeli angol nyelvvizsga felkészítő kurzus indul, amelynek a keretében begyakoroljuk az összes írásbeli nyelvvizsga típusfeladatot, megvizsgáljuk, hogyan is érdemes ezekhez nekilátni, milyen technikákkal lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban ezeket megoldani.

A heti két órás angol nyelvvizsga felkészítő kurzus mellett nagyon fontos, hogy heti minimum kétórás rendszerességgel járj tantermi órára is, ahol haladhatsz tovább a megkezdett haladási programodon, átismételheted, kibővítheted a felkészítő tanárod által hiányosnak tartott szókincsedet egy-egy témakörben, illetve nyelvtani részeket, vagy extrán gyakorolhatod a Neked nehézséget okozó típusfeladatokat. 

Angol beszédkészség fejlesztés

Beszédkészségedet a Language Practice órákon fejlesztheted, ami szintén elengedhetetlen a nyelvvizsga előtti felkészülésben minimum heti egy alkalmas kétórás rendszerességgel.

Tehát ha a próbanyelvvizsgád kiértékelése után komplex (szóbeli és írásbeli) angol nyelvvizsgára jelentkezel a következő nyelvvizsgaidőpontra, akkor minimum heti hat órában tudsz felkészülni a megmérettetésre. Abban az esetben, ha külön szóbeli, vagy írásbeli vizsgát teszel, akkor minimum heti négy óra tanulással tudod elsajátítani a szükséges nyelvi készségeket a vizsga előtti tíz hét alatt.

Bátran bízd ránk Magad, „egyengetünk” a sikeres nyelvvizsgához vezető „napfényes ösvényen”.

Online érdeklődés

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam kezdési időpontok a Próbanyelvvizsga menüpont alatt vagy kattints ide!

BezárásA

K

C

I

Ó

 

Tanulj rugalmas órarenddel, egyéni haladással,

 

5-40% kedvezménnyel!

 

Kezdd el most!


Bővebb információt kérek!