BeHappy Pest: Ferenciek terétől 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

EURO és TELC Nyelvvizsga felkészítésdiploma-300x300

Iskolánkban teljes körű nyelvvizsga felkészítésben vehetsz részt. Ha a próbanyelvvizsgád arról tanúskodik, hogy a nyelvi készségeid „érettek” arra, hogy élesben is megmérettesd magad a következő nyelvvizsgán, akkor a nyelvvizsga előtt 10 héttel megkezdődik a vizsgára való célirányos felkészülésed.

Minden nyelvvizsga előtt tíz héttel, heti két órában írásbeli nyelvvizsga felkészítő kurzus indul, amelynek a keretében begyakoroljuk az összes írásbeli nyelvvizsga típusfeladatot, megvizsgáljuk, hogyan is érdemes ezekhez nekilátni, milyen technikákkal lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban ezeket megoldani.

A heti két órás nyelvvizsga felkészítő kurzus mellett nagyon fontos, hogy heti minimum kétórás rendszerességgel járj tantermi órára is, ahol haladhatsz tovább a megkezdett haladási programodon, átismételheted, kibővítheted a felkészítő tanárod által hiányosnak tartott szókincsedet egy-egy témakörben, illetve nyelvtani részeket, vagy extrán gyakorolhatod a Neked nehézséget okozó típusfeladatokat. 

Angol beszédkészség fejlesztés

Beszédkészségedet a Language Practice órákon fejlesztheted, ami szintén elengedhetetlen a nyelvvizsga előtti felkészülésben minimum heti egy alkalmas kétórás rendszerességgel.

Tehát ha a próbanyelvvizsgád kiértékelése után komplex (szóbeli és írásbeli) nyelvvizsgára jelentkezel a következő nyelvvizsgaidőpontra, akkor minimum heti hat órában tudsz felkészülni a megmérettetésre. Abban az esetben, ha külön szóbeli, vagy írásbeli vizsgát teszel, akkor minimum heti négy óra tanulással tudod elsajátítani a szükséges nyelvi készségeket a vizsga előtti tíz hét alatt.

Bátran bízd ránk Magad, „egyengetünk” a sikeres nyelvvizsgához vezető „napfényes ösvényen”.

Online érdeklődés

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyam kezdési időpontok a Próbanyelvvizsga menüpont alatt vagy kattints ide!

Bezárás B
Ő
V
E
B
B

I
N
F
O
R
M
Á
C
I
Ó

Tanulj angolul egyéni haladási ütemben, saját idöbeosztásod szerint! Tanfolyamkezdés minden nap!

Szeretnél részt venni egy ingyenes szintfelmérésen és tájékoztatáson? Kíváncsi vagy, hogy milyen szinten vagy most és mennyi idő szükséges, hogy elérd a célod? Töltsd ki az alábbi űrlapot és még ma visszahívunk!

Válaszd ki, hogy miről szeretnél több információt kapni!