BeHappy Pest: Ferenciek terétől és az Astoriától 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

A hatékony nyelvtanulás titka

Közzétéve 2018. január 11. 11:29-kor ebben a kategóriában:

A hatékony nyelvtanulás titka nem igazán rejtett, nem olyasvalami, aminek kitalálásához hihetetlen képességekre van szükség. Te vagy a kulcs a megfejtéshez. Gyakorlatilag te magad vagy az eszencia, a lényeg. Akkor válhat hatékonnyá az, amit csinálsz, ha belehelyezkedsz az adott szituációba, ha teljes átéléssel, lelkesedéssel beleveted magad az események sűrűjébe. De mégis hogyan tartható meg ez a lelkesedés? Hiszen a kezdeti lendület normális, de a motiváció akkor jó, ha hosszan megőrizhető.

Minden azon múlik, hogy megtaláld a számodra leghatékonyabb módszert, iskolát. Különbözőek vagyunk ezért a számunkra hatékony nyelvtanulás is más és más lehet. Természetesen minden módszernek megvannak az előnyei illetve a hátrányai. Például egy csoportos tanfolyamnál, ha folyamatosan csak alkalmazkodsz a többiekhez mind időbeosztásban, mind a nyelvtanulás ütemének tekintetében, akkor nagyon lemaradhatsz vagy akár nem tudsz elég gyorsan haladni a képességeidhez mérten.

Keress olyan alternatívát, mely megfelel az elvárásaidnak és hatékony nyelvtanulást biztosít. Például ismerd meg a mi nyelviskolánkat. J

Hatékony nyelvtanulás rugalmas időbeosztásban a saját tempódban. Ez módszerünk lényege.

Az idődet te oszthatod be. Nálunk te írod az órarendet! A tanulásod haladási sebessége is a te kezedben van. Ha meghatároztad a céljaidat, akkor közösen kijelölhetjük az oda vezető utat. Segítünk, hogy hatékony nyelvtanulás mellett minél előbb elérd a kitűzött célt.

A haladásod a te saját szintedhez alkalmazkodik, azaz saját tempódban, egyéni haladási programon haladhatsz. A szóbeli órákat alapfok végétől angol anyanyelvű tanáraink teszik színessé, és igazán élvezetesebbé. Ilyen körülmények között egy pillanatig sem kérdéses, hogy sikerül-e megvalósítanod az angol nyelvhez köthető álmaidat!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

BezárásA

K

C

I

Ó

 

Tanulj rugalmas órarenddel, egyéni haladással,

 

5-40% kedvezménnyel!

 

Kezdd el most!


Bővebb információt kérek!