BeHappy Pest: Ferenciek terétől 1 percre | BeHappy Buda: Mammut-tól 1 percre

Angol tanfolyam - Miben más a BeHappy módszer?

Angol tanfolyam - testreszabva

tanar-diak2Sok nyelvtanulónak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt probléma az angoltanfolyam órarendje. Néha nem indul olyan csoport, ami a szintünknek megfelelő vagy már egyébként is zsúfolt napirendünkbe nehéz beilleszteni az angol órák rendjét.

Egyedülálló megoldást nyújt erre a BeHappy nyelviskola, ahol minden hétköznap reggel 9-től este 21 óráig, hétvégén pedig 9 - 14 óráig folyik a tanítás. Ebben az időintervallumban bármikor bekapcsolódhatsz a tanításba, amikor neked megfelel. Tematikánk úgy lett kifejlesztve, hogy egyedi óravázlatok és 100%-ig hozzád igazított órarendet vehetsz igénybe - ez a BeHappy módszer.

Nálunk a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel ( így Veled is :) ) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük.

Angol nyelviskolánkban a középpontban a TE igényeid állnak, a TE haladási tempód és az, hogy elérd a kitűzött céljaid a nyelvtanulásban.

Gyere el és nézz körül angol nyelviskolánkban!

behappypest114of62-6Mivel a hagyományos nyelviskolákban nem találkozhattál még módszerünkkel, gyere be hozzánk és nézd meg a saját szemeddel, tapasztald meg a hangulatot és ismerkedj meg tanárainkkal! 

Személyesen könnyen megismered ezt a fantasztikusan új módszert, ami lépésről-lépésre garantálja számodra a sikerélményt a nyelvtanulásban. 

Olvasd el, mit mondanak korábbi tanulóink az oktatásról és a módszerről - kattints a linkre!) Kívánjuk Neked is azt, hogy nálunk megtaláld azt a tanulási módszert,  amivel örömmel és önbizalommal telve tudsz azonosulni.

Várunk szeretettel a BeHappy Angol Nyelviskolába!

Bővebb tájékoztatást kérek!

Angol nyelvtafolyamok buktatói 

Előfordul, hogy az angoltanulás rögös útján a diák nem újrakezdő, hanem újra-újra-újrakezdő pályát hagy maga mögött. A hagyományos angol tanfolyam rendjében gyakran előfordul tanárváltás, órarendezési nehézség, lemorzsolódás, csoporton belüli lemaradás. A BeHappy angol nyelvtanfolyamai megoldást kínálnak mindezen nehézségekre - hogy TE sikeresen elsajátíthasd az angol nyelvet.

Bővebb tájékoztatást kérek!

Bezárás B
Ő
V
E
B
B

I
N
F
O
R
M
Á
C
I
Ó

Tanulj angolul egyéni haladási ütemben, saját idöbeosztásod szerint! Tanfolyamkezdés minden nap!

Szeretnél részt venni egy ingyenes szintfelmérésen és tájékoztatáson? Kíváncsi vagy, hogy milyen szinten vagy most és mennyi idő szükséges, hogy elérd a célod? Töltsd ki az alábbi űrlapot és még ma visszahívunk!

Válaszd ki, hogy miről szeretnél több információt kapni!